עבודה זוגית על הבנת רגשות

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

24/07/2019 | 07:01 | מאת: זוגיות עם אספרגר

בן זוג שמרגיש שהדמעות שלי מכוונות כנגדו ....איך אגרום לו להבין שדמעות זה רק ביטוי של רגש ותו לא ואם להרחיב מעט איך לעזור לו להבין מה זה רגש ולשכלל את השימוש בהבנה זו בחיי היום יום .. תודה

11/09/2019 | 17:34 | מאת: מרכז שיא - יהודית קדם

שאלה מאוד חשובה ותשובה מורכבת . יש מקום להסביר לתת דוגמאות גם מעולמו שלו, להשתמש בצפייה בסרטים כדרך להמחיש.. להסב תשומת לבו בחיי היום יום לגילוי רגשות של מבוגרים וילדים . בלי להכיר את האדם קשה לתת מענה יותר ספציפי

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים