איך לספר לנער מתבגר

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

03/05/2019 | 08:41 | מאת: אורלי

לפני שנתיים הבן (בן 14)חלה בסרטן וטופל נגשה אליי הפסיכיאטרית ואמרה שנראה לה שיש לו אספרגר שנעשה אבחון.אובחן שיש אספרגר בתפקוד גבוהה. לאחר 9 חודשים הסרטן שוב חזר וטופל.טרם סיפרנו ואנו שוקלים לספר לו.אשמח לעזרה איך לספר לו

15/05/2019 | 09:33 | מאת: מרכז שיא - יהודית קדם

אורלי שלום יש לשקול משמעות של הדיבור על אספרגר בתקופה בה מתמודד עם קשיים רפואיים אחרים . האם הוא מבקש לדעת ? האם לדעתכם הגילוי יעצים או יחליש אותו .. מעבר לזה שגם אם מחליטים לספר הרי יש לחבר את האבחנה של אספרגר לקשיים התפקודיים שהוא חווה ולא להשאיר זאת רק ברמת האבחנה בריאות שלמה

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים