עזרה בקבלת אבחון לאספרגר מבוגר

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

08/04/2018 | 10:30 | מאת: נעמה

שלום. נשואה +2. אנחנו ״רגילים״... אך בעלי סובל מבעיות התנהגות. אספרגר יש בטוח ... וכנראה שגם הפרעת אישיות. אני מרוויחה 3800 בחודש ובעלי מובטל! הוא עם תואר בכלכלה ואנחנו רוצים שיעשה אבחון כדי שיעזרו לו במציאת עבןדה. אין לי כסף לעשות לו אבחון. עיריית הרצליה לא מעוניינת לעזור. מה נעשה? חייב אבחון כדי לקבל סיוע ותמיכה.... איך עושים אבחון מסובסד?? בבקשה עזרו לי

08/04/2018 | 15:41 | מאת: יהודית קדם פרידמן MSW

היי נעמה תפני לעמותת אפי ותתייעצי איתם . לגבי מחלקת הרווחה תבדקי את האפשרות שישיגו מימון דרך קרנות שמסיעות לאנשים במצוקה כלכלית . תבקשי לדבר עם משהו מעל הגורם שסרב לתת לך עזרה כגון ראש צוות ותשטחי את מצוקותייך . בדרך כלל מחלקת רווחה מוצאת דרך לעזור .

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים