ילד על הרצף עם בעיות תקשורת שמקלל הרבה ולא מבין את העניין השלילי בכך

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

02/04/2018 | 10:21 | מאת: לילוש

שלום רב בני בן ה12 מוגדר כילד עם בעיות תקשורת כל הזמן מקלל וזה מפריע מאוד.אין לנו מענה מאנשי המקצוע המטפלים בו.הפסיכאטרית שמטפלת בו כל פעם מחליפה לו טיפול תרופתי כל כמה חודשים.הילד עם עודף משקל עצום ונראה כמו בן 20 לצערי אין מענה הולם מאף גורם.הוא חסר גבולות ולא מבין שום סיטואציה בבית .מה ניתן לעשות?

02/04/2018 | 15:25 | מאת: יהודית קדם פרידמן MSW

לילוש יקרה אני שומעת את התסכול הרב שלך על חוסר המענה . אשמח לשמוע ממה נובעת בעיית התקשורת של בנך ואיזה טיפולים ניסיתם עד כה ..

02/04/2018 | 19:21 | מאת: לילוש

שלום רב! בעיית התקשורת באה לידי ביטוי באי הבנת סיטואציות חברתיות וכללי התנהגות מקובלים. יש קושי ביצירת קשרים חברתיים ואם הם נוצרים אז הוא מסיים את הקשר ולא נותן לו להמשיך. לדוגמה חבר בא לשחק איתו בשבת לאחר מכן שלח לו הודעה לא רוצה להיות חבר שלך אתה ילד מגעיל..משהו בסגנון. הטיפול שקיבל עד כה היה ארייפליי אבל לא היה שיוני בקללות הנאמרות בעיקר בבית. אח שלו דוחה אותו ויש ביניהם יחסים מאוד לא פשוטים בגלל התנהגות של הבן. אשמח לעזרה.

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים