אבחון אוטיזם

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

09/08/2011 | 10:00 | מאת: צליל

יש לי בת בגיל 23, והפנו אותנו לאבחון על רקע אוטיזם אשמח אם תמליצי היכן ניתן לבצע אבחון כזה. אנחנו גרות ברחובות, והאם יש גוף או כתובות קרובה למקום מגורנו? אשמח אם תחזרי אלי בהקדם, תודה את תשובתך אשמח לקבל דרך המייל ששלחתי

09/08/2011 | 17:11 | מאת: ד"ר איריס שגב

צליל שלום, אבחון רפואי על ידי פסיכיאטר ואבחון פסיכודיאגנוסטי על ידי פסיכולוג קליני ניתן לעבור במרפאה לבריאות הנפש בבית חולים "קפלן", ברחובות. צרי קשר עם המרפאה בטלפונים: 08-9441388 , 08-9441382. בהצלחה, ד"ר איריס שגב.

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים