בת זוג לחבר עם אספרגר

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

03/11/2017 | 16:59 | מאת: טלי

שלום, יש לנו חבר עם אספרגר. בחור חכם, נעים, חשמלאי עצמאי, רוחני.... הוא מאוד רוצה להכיר בחורה לטובת זוגיות קבועה וביקש את עזרתינו. אנחנו מתקשים למצוא בחורה מתאימה מקרב חברינו כי הוא מעט חריג והתקשורת איתו קצת מוזרה. האם ישנם מסגרות/פורומים/אתרים בהם יוכל להכיר בנות שדומות לו? תודה, טלי.

03/11/2017 | 18:49 | מאת: יהודית קדם MSW

היי גלית מחמם את הלב רצונך לעזור לחבר . לא כתבת בן כמה הבחור בכל אופן מסגרות לבוגרים הם לבב, מסגרות חברתיות של ניצן . יאלה מבלים . מקווה שעזרתי

02/04/2018 | 17:14 | מאת: בת זוג לחבר עם אספרגר

יש לציין גם את בית אקשטיין שעושה נפלאות בנושא.

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים