שוב אני שאלת בירור

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

28/07/2011 | 12:17 | מאת: רחליי

האם בזמן טיפול קנדידה ניתן לאכול מוצרי חלב של עיזים או כבשים או בכלל אסור? האם ניתן לאכול יוגורט ביו רגיל ללא סוכר או חובה כבשים/עיזים? בכלל ניתן לכאכול לחם משיפון וקמח מלא ללא שמרים כמו של ד"ר מארק? תודה

31/07/2011 | 09:17 | מאת: זוהר סער

רחלי שלום, במהלך טיפול קנדידה מומלץ להימנע ממוצרי חלב פרה. ניתן לאכול במידה מוצרי חלב מעיזים וכבשים ללא סוכר (להעדיף יוגורט, לבנה וקוטג') . תחליפי חלב ללא תוספת סוכר שניתן לאכול- חלב סויה, חלב שקדים, חלב אגוזים. סוגי לחם מומלצים: לחם כוסמין (ללא שמרים), לחם שיפון (ללא שמרים), לחם שאור, לחם מחיטה מלאה ללא שמרים. בהצלחה, זוהר סער

מנהל פורום תוספי תזונה