B-12

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

20/07/2011 | 15:22 | מאת: נטלי

רמת הויטמין בדם שלי היא 285 שזה בתוך הנורמה. למרות זאת נטורופטית אמרה לי לקחת ויטמין B12 שלושה חודשים כדי להעלות את רמתו. האם זה אכן נחוץ וכדאי?

21/07/2011 | 09:44 | מאת: זוהר סער

נטלי שלום, ויטמין B12 תורם ליצירת כדוריות הדם האדומות ובכך מונע אנמיה. הוא גורם חשוב בתהליכי חילוף החומרים של החלבונים, השומנים והפחמימות בגוף, ומשפר את פעילות המוח ומערכת העצבים. רמת ויטמין ה-B12 שציינת אכן נמצאת בתוך הנורמה. עם זאת ישנה סברה שרמה של ויטמין זה הפחותה מ-400 עלולה להתבטא בסימני חוסר . על כן אני ממליצה לך להיצמד להמלצות המטפל. בברכה, זוהר סער

21/07/2011 | 12:45 | מאת: נטליה

מנהל פורום תוספי תזונה