תזונה למבוגרת שמתקשה ללעוס

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

06/08/2013 | 11:44 | מאת: שירן

שלום רב, אמי בת 75 וסובלת מדימנציה, זהה מעט בבית עם עזרה, ואינה לועסת אוכל אך יכולה לשתות. בעקבות כך תזונתה כיום היא: אנשור - 3 קופסאות ביום, שייק פירות, אקטימל, ואבקת ALITRAQ - חצי שקית פעמיים ביום. כמובן שהיא רזתה בעקבות השינוי בתזונה. האם התזונה מאוזנת ומספקת? מה צריכה להיות התזונה שלה? וגם, מה כדאי שיכיל שייק הפירות? תודה רבה

שלום שירן, ממליצה לך להיוועץ עם דיאטנית שתתחשב בכל מדדיה של אמך, ותתאים תפריט שמתאים למצבה. חשוב כמובן להתייחס לבדיקות הדם, למשקל ולפרופיל הרפואי שלה. ניתן להגיע לדיאטנית דרך קופת החולים. בברכה ובהצלחה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה