זרעי שומר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

02/08/2013 | 00:30 | מאת: זרעי שומר

שלום זרעי שומר: 1- מה היתרונות הבריאותיים אם יש? 2- כמה כפיות של זרעי שומר עלי לאכול ביום כדי להנות מהיתרונות הבריאותיים המספקים כמנה יומית 3- איך לאכול זרעי שומר? האם צריך לטחון כדי להנות מהיתרונות הבריאותיים או שאפשר ללעוס רגיל ולבולע ככה בלי טחינה? 4- האם טחינה/לעיסה שלהם שווה יותר משתיה של חליטת זרעי שומר? 5- האם צריך לשלב את אכילת הזרעים עם שמן כדי להנות מספיגה טובה יותר או שאין צורך בבקשה תעני לי על כל שאלה בנפרד אלפי תודות

שלום, זרעי שומר ידועים ביכולתם לשפר את התפקוד של מערכת העיכול, לרוב מניעת תופעה של גזים ותחושת נפיחות. נהוג להרתיח אותם במשך כדקה במים, לקרר את הנוזל, לסנן ולשתות. הפרופורציה לא מדוייקת, אבל ככפית ל-100 מ"ל מים. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה