תוסף תזונה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

01/08/2013 | 16:54 | מאת: דרור

שלום , קניתי אבקת חלבון פרוגיינר. כתוב על האריזה: לתוצאות מהירות יותר ניתן לשלב בכל מנת הגשה 1-2 מנות פרי. איך פרי יעזור לתוצאות מהירות?הרי אומרים לא לאכול פירות ביחד עם אוכל?

שלום, הסיבה שמומלץ לצרוך ביחד עם פחמימות היא שהסוכר בפרי עוזרת לספיגה יעילה ושימוש טוב יותר של הגוף בחלבון. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה