רכיבים בתוספי מזון (דקל ננסי)

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

28/07/2013 | 09:28 | מאת: רמי

שלום רב בתוסף דקל ננסי מלבד התמצית מופיעים הרכיבים הבאים : חומר מילוי (תאית) מייצב (מונו קלציום פוספאט) סיליקה דיאוקסיד מגנזיום סטארט האם הרכיבים הנ"ל מסוכנים או בעייתים לשימוש ? אודה לתשובתך יום טוב

שלום, החומרים הנ"ל הנם חומרי מילוי וייצוב ואין סכנה בצריכתם. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה