שלום רב

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

05/07/2011 | 21:36 | מאת: אחלאם

שלום אני בת 24 בתולה . כבר משלושה ימים אני סובלת מגרד בנרתיק מבפנים וקצת מבחוץ . קניתי אגיסטן משחה זה יכול לעזור לי ? אני יודעת שאינני יכולה להשתמש בנרות . תודה

06/07/2011 | 09:34 | מאת: זוהר סער

אחלאם שלום, המשחה "אגיסטן" נועדה לטיפול בפטריה בנרתיק. לידיעתך, ישנן כמוסות הניתנות להחדרה לנרתיק מסוג "ביו פימייל" (המכילות 10 מיליארד חיידקים, ומכילות בין היתר חיידקים הנמצאים בנרתיק). הכמוסות ניתנות גם בנטילה פומית (דרך הפה). הכמוסות האלה יתאימו למצבך. במקביל למריחת משחת האגיסטן תוכלי לשלב ביו פימייל בנטילה פומית - (2 כמוסות ליום). כשתסיימי את הטיפול במשחה , ובמידה ולא תהיה הטבה, תוכלי לשלב ביו פימייל בנטילה פנימית (החדרה לנרתיק). כמו כן ניתן גם לפתוח את הכמוסה ולפזר אותה על טמפון עם יוגורט. במקרה זה יש להוציא את הטמפון כעבור שעתיים –שלוש . יחד עם זאת, במידה והגרד לא יחלוף אני ממליצה לך להוסיף כמוסות שמן אורגנו פראי של חברת סולגאר. מחקרים מוכיחים באופן חד משמעי כי לשמן האורגנו הפראי השפעה יעילה כמו זו של אנטיביוטיקה והוא מהווה טיפול יעיל כנגד חיידקים,טיפילים ופטריות. אופן שימוש : 2 כמוסות ביום , עם הארוחות. לקריאה על כמוסות שמן אורגנו: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=181&ArticleID=290&sng=1 טיפים נוספים: תוכלי לעשות אמבטיה עם שמן רוזמרין. טפטפי לאמבטיה מלאה 10-15טיפות של שמן רוזמרין ושבי במים כ-20 דקות. בצעי זאת אחת ליום . אופציה נוספת היא להעזר בשמן עץ התה. שמן עץ התה נמצא במוצרים טבעיים הומיאופטיים רבים לטיפול בגירוד נרתיקי כתוצאה מקנדידה . עם זאת, לא רצוי להשתמש בשמן עץ התה כפי שהוא, בצורתו הטהורה.ניתן לערבב ביחס של כף שמן זית (איכותי) עם 2 טיפות שמן עץ התה ולמרוח את התערובת על הנרתיק. זכרי כי תזונה תואמת קנדידה תוכל לעזור לך בטיפול לאורך זמן.לאורך תקופת הטיפול כדאי להקפיד על תזונה מתאימה: להוריד מהתפריט סוכרים, קמח לבן, שמרים, מתוקים, משקאות קלים, קפאין, סיגריות, בשרים מעובדים או משומרים, חומרים משמרים, שימורים וגבינות. פירות: בחודש הראשון לטיפול לאכול רק תפוחי עץ, מהחודש השני ניתן להעלות בהדרגה תפוחי עץ, אגסים. בריאות שלמה ובהצלחה, זוהר סער

מנהל פורום תוספי תזונה