ויטמינים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

14/07/2013 | 08:58 | מאת: חן

שלום, אני חודשיים וחצי אחרי לידה קיסרי. נוטלת אומגה 3, פרנטאל, ברזל עדין. לאחרונה אני סובלת מעקצוצים ברגל שמאל, וממש קשה לי לעמוד על הרגליים..מה יוכל לעזור לי? האם עלי ליטול משהו נוסף? כמו כן, יש לי אקנה כבר מתקופת ההיריון. הבנתי ששמרי בירה יכולים לעזור..האם אוכל ליטול בהנקה?אם כן כמה?

שלום חן, יש להבין מה מקור העקצוצים ואז לבדוק אם יש משהו שעשוי לסייע. בנוגע לתוספים נוספים שיש ליטול זה מאוד תלוי בתזונה שלך ובבדיקות הדם, לא אתן המלצה כללית מבלי להכיר את הרגלי התזונה והפרופיל הרפואי. איני מכירה את ההשפעה של שמרי בירה על אקנה ועל ההשפעה בהנקה. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה