תוסף תזונה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

10/07/2013 | 20:50 | מאת: ים

שלום , אם את יכולה בבקשה להסביר לי למה אינשור פלוס גורם לפעמים לשלשולים ואיך אפשר למנוע את זה ?

שלום ים, אנשור פלוס מכיל כמות פחמימות גבוהה יחסית שגורמת לעיתים לתגובה של מערכת העיכול. למעשה, הגוף מקבל איתות שיש כמות גבוהה של סוכרים במעי ואז גורם לכניסת נוזלים למערכת העיכול בכדי "למהול" את הסוכר. וזה מתבטא בשלשולים. במקרה של תגובה כזו ניתן להחליף את סוג התכשיר לתכשיר עם תכולת פחמימות נמוכה יותר (לדוגמא: אוסמולייט). בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

11/07/2013 | 21:21 | מאת: ים

אז לכאורה אם אני יחלק את המנה של האינשור לשניים במשך היום זה יקל על התופעה?

מנהל פורום תוספי תזונה