לקיחת תוספי תזונה ותרופות

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

06/07/2013 | 02:51 | מאת: אורלי

שלום רב אני בת 49 עקב גלי חום אני נוטלת לפני שינה באותו עת 2 כמוסות UTROGESTN (פרוגסטרון) וכן כמוסת אומגה 3 כמוסת ויטמין E ומגנזיום נוזלי מגנוקס שחשוב עבורי. רציתי לדעת האם אין בעיה ליטול כמוסות/תרופות כאלה ואחרות עם המגנוקס שתפקידו בין השאר להקל על העיקול? או שיש צורך ועדיף לבצע הפרדה בזמן לקיחתם? תודה מראש

שלום אורלי, יש עדיפות להפריד בין נטילת התרופות לנטילת התוספים. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה