קלמדין ו-B קומפלקס

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

12/06/2013 | 17:26 | מאת: נועה

שלום, לבני בן 12.5 בעית קשב וריכוז ומטופל באדרל, כרגע בודקת סוג של אימון על מנת להפסיק את השימוש באדרל והומלץ לי לתת לו קלמדין וכן B קומפלקס הוסבר לי שזה יקל עליו את הגמילה מהאדרל הומלץ גם על שינוי בתזונה שכולל בעיקר הפסקת מזון מתוק מהבוקר ועד שעות אחהצ (קורנפלקס שוקו וכו') מטפל ברפואה סינית אמר לי שלא כל אחד צריך בגופו תוספי מזון ושקודם משנים תזונה אצל תזונאי/ת ורק אחכ מתחילים עם תוספי המזון ולא במקביל. זקוקה לדעה נוספת בבקשה

שלום נועה, אכן חשוב להיפגש עם תזונאית, לבצע הערכה תזונתית ורק לאחר מכן לבדוק ולהיוועץ אם יש צורך בתוספים. עם זאת, אם הרופא המטפל המליץ על תוספים של קומפלקס ויטמיני B, לא רואה פסול בנטילה לפי המלצה. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

30/06/2018 | 11:01 | מאת: יש משקה שעוזר

היי נועה, יש משקה שעוזר לקשב וריכוז שלרוב סטודנטים משתמשים בו ומעידים שהפסיקו להשתמש בקונצרטה וכו'

מנהל פורום תוספי תזונה