תוסף תזונה בשם אקנגון

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

10/06/2013 | 11:38 | מאת: אסתר

גלי שלום, אני נוטלת תוסף תזונה בשם 'אקנגון' כבר כמעט כחודש. תוסף זה כשמו כן הוא, לשפר אקנה. האם שמעת על תוסף זה? האם גם איתו צריך מעקב? האם תוסף תזונה כזה, יכול לשפר את מצב האקנה או להפחיתה לגמרי? לתשובתך אודה. אסתר

שלום אסתר, צר לי אך איני מכירה את התוסף והשפעותיו. בהצלחה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

30/06/2018 | 10:54 | מאת: יש משהו אחר

היי אסתר, יש משקה שעוזר לאקנה שאני מכיר

מנהל פורום תוספי תזונה