נסיגה בויטמין די

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

08/06/2013 | 10:38 | מאת: אורלי

שלום ותודה מראש על התשובה. לפני 4 שנים נמצאה בבדיקה רמת 46 לויטמין די ומאז ועד היום אני לוקחת 1000 יח' של הויטמין בנוזל /טיפות ביום. לאחר שנתיים הרמה עלתה ל- 71 , ואילו בבדיקה השבוע רמת הויטמין ירדה ל- 61 . כיצד תיתכן נסיגה ? מה אפשר לעשות ?

שלום אורלי, השינוי בערך של הויטמין תלוי במספר גורמים, בניהם התזונה והחשיפה לשמש. בכל מקרה, ערך של 61 ng/ml הנו ערך תקין. הייתי מתייעצת עם רופא בנוגע להעלאת המינון. על פניו 1000 יחידות ביום זו כמות מספקת. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה