מגנזיום

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

24/05/2013 | 18:37 | מאת: נינה

1) באילו מאכלים המגנזיום הכי נספג בגופינו? 2)מה ההבדלים בין סוגים שונים של מגנזיום כתוספת. יש האומרים שמגנזיום l-threonate מונע אלצהיימר. האם הוא באמת עדיף על האחרים?

שלום נינה, מזונות עשירים במגנזיום הינם בעיקר זרעים ואגוזים, דגנים מלאים וקטניות. לא מכירה את הטענה על מגנזיום מסוג מסויים ומניעת אלצהיימר. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה