B קופלקס ואלכוהול

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

18/05/2013 | 12:04 | מאת: אני

אני משתדלת לקחת מתי שאני יכולה קומפלקס ויטמיני B.. האם מותר לשתות בימים של נטילת הכדורים הללו אלכוהול ואין איזה התנגשות חמורה?

שלום, ויטמיני B הם ויטמינים הנמצאים גם במזון באופן טבעי ואין סכנה בנטילתם ביום בו שותים אלכוהול. עם זאת, הקפידי על נטילת התוסף שלא בסמוך לשתיית האלכוהול. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

19/05/2013 | 18:00 | מאת: אני

מנהל פורום תוספי תזונה