יוביקינון

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

14/05/2013 | 17:11 | מאת: cחיים

שלום גלי בן 65 אני נוטל Q10 100 מג בהנחה שזה מומלץ לגילי, האם זה נכון? לאחרונה פותח מוצר חדש שנקרא יוביקינון בטענה שהוא Q10 עם זמינות ביולוגית גדולה יותר, ניתן להסיגו בארה'ב,מה ידוע לך על כך? תודה חיים

שלום חיים, על פי מחקרים שונים אכן מומלץ לאדם בגילך ליטול קו אנזים Q10. המוצר בעל זמינות טובה יותר הוא יובוקווינול, זוהי הנגזרת המחוזרת של ה-Q10 עם זמינות ביולוגית יותר טובה. יוביקווינון הוא המוצר הרגיל. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה