יובסלקס

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

02/05/2013 | 23:55 | מאת: טלי

שלום, אני בת 19 סובלת מעצירות כרונית ושום דבר לא עוזר.. קראתי באינטרנט שכדורי יובסלקס מאד עוזרים גם במצבים שדברים אחרים לא ומצד שני שמעתי שהם אסורים לשימוש. מה אתם ממליצים? תודה

שלום טלי, הטיפול בעצירות כולל תכנית של תזונה עשירה בסיבים, שתייה מרובה של מים ופעילות גופנית. איני יודעת מה ניסית בעברך, אך אני ממליצה לנסות פרוביוטיקה. ישנן פרוביוטיקות שמיועדות להסדרת פעילות מערכת העיכול במקרה של עצירות כרונית. איני מכירה את פעילות היובסלקס ואיני יודעת האם בטוח לשימוש. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה