הורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

01/05/2013 | 11:34 | מאת: שאול

קראתי על תוספים שונים להורדת כולסטרול - גדילן מצוי, אורז אדום (red rice yeast), פיטוסטרולים, אומגה 3 ועוד האם יש סכנה בשילוב? האם יש יתרון בשילוב של כולם? תודה מראש על התשובה

שלום שאול, פיטוסטרולים נמצאו יעילים בהורדה של רמות הLDL (הכולסטרול הרע). איני יודעת אם יש ביסוס מחקרי מספק בנוגע לתוספים האחרים שציינת. איני רוצה לייעץ בנוגע לשילוב מאחר וזה תלוי בטיפול התרופתי וברקע הרפואי שלך. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה