כמוסה צמחית

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

23/04/2013 | 10:20 | מאת: שני

שלום, אסור לי לצרוך סיבים תזונתיים ולכן אני נוטלת ויטמינים ותוספות שונות. רציתי לדעת מה זה אומר כשרשום "כמוסה צמחית" האם יש בה גם סיבים תזונתיים? אודה מאוד על תשובתך

23/04/2013 | 11:31 | מאת: שני

שלום שני, אבקש לפרט יותר את שאלתך, באיזה תוסף מדובר? ישנם תוספים צמחיים שאינם מכילים סיבים. צלולוז נחשב סיב, ולכן תוסף שמכיל צלולוז בהכרח מכיל סיבים. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה