אומגה שלוש

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

21/04/2013 | 22:49 | מאת: טל

שלום בהריון שבוע 13 נוטלת מדי יום אומגה 3 מיוחד להריון. עד מתי רצוי ויעיל ליטול? האם קריטי שיהיה מינון מיוחד להריון??זה נורא יקר בשוק בנוסף צבע צהוב זוהר של שתן מעיד על משהו נוסף פרט לספיגה של ויטמין בי? תודה

שלום, אין מניעה ליטול אומגה 3, חשוב ליידע את הרופא. המינון הרגיל מתאים. בנוסף, חשוב לוודא שהתוסף עבר אנליזה להיעדר מזהמים. לשאלתך השנייה, ויטמיני B אכן עשויים לגרום לשתן בצבע כזה, אך אני ממליצה לבדוק עם רופא סיבות אחרות. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה