תוספי מזון להורדת לחץ דם

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

14/04/2013 | 14:08 | מאת: איש אחד

שלום, ראיתי שישנם מספר מוצרים של סולגאר לשם הורדת לחץ דם כגון:קו-אנזים Q10 120 מ"ג, תמצית תקנית עלי זית SFP. בכולם ניתן מס' הכמוסות הממולץ ליום. שאלתי היא: אם אני נוטל את תוסף המזון שלא בצורה סדירה האם עדיין ישנה השפעה? האם ידוע על תוסף מזון אחר או מזון מסוים היעיל להורדת לחץ דם? (אני יודע שיש לצמצם צריכת מלח, לבצע פעילות גופנית וכד' - אני עושה זאת). תודה.

שלום, ישנה חשיבות בהקפדה יומיומית בכדי שתהיה השפעה. תוספים המכילים מיצוי עלי זית ועץ אורן יעילים בהורדת לחץ דם. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה