תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

10/04/2013 | 20:07 | מאת: הילה

שלום , אני בת 22, בריאה בדרך כלל, לא נוטלת תרופות מרשם, מעשנת קרוב ל30 סיגריות ליום.. לאחרונה התחלתי ליטול ויטמין D3 ואומגה 3 (כתחליף למאכלי דגים אותם אני לא אוכלת מגיל מאוד צעיר) אני מעוניינת להתחיל לקחת גם ויטמין c וb12, אין לי חוסר לאף אחד מהם או המלצה לקחת , פשוט אני שומעת שוויטמין c מאוד בריא ואינו יכול להזיק יותר מאשר להועיל.. אשמח לשמוע תגובתכן, האם זה יותר מידי? האם לא מומלץ להתחיל בגיל כזה צעיר לקחת תוספי תזונה?.... תודה מראש...

שלום הילה, נטילת ויטמין C מומלצת למעשנים. עם זאת, ויטמין C בנטילה עודפת עשוי להוביל בעתיד לאבנים בכליות. גם ויטמין B12 אין צורך לקחת אם אין מחסור במידה והתזונה שלך מספקת את הויטמין בכמות מתאימה. ממליצה לך על אבחון תזונתי לבדיקה האם יש צורך בנטילת תוספים ובאילו מינונים. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה