ליקופן

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

03/04/2013 | 19:19 | מאת: מנשה

ידוע שליקופן בעגבניות זמין לנו יותר כאשר הן מבושלות.האם נכון הדבר גם במיץ עגבניות שעבר פיסטור ונמכר בחנויות?

שלום מנשה, מיץ עגבניות עשיר בליקופן, איני יודעת את רמת הספיגה שלו בהשוואה לעגבניות מבושלות. בכדי להגביר את הספיגה, ניתן לאכול מזון שומני ביחד עם מיץ העגבניות מאחר והליקופן נספג טוב יותר בסביבה שומנית. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

04/04/2013 | 19:43 | מאת: מנשה

האם המיץ עדיף על עגבניה לא מבושלת מבחינת הזמינות של הליקופן?

17/04/2013 | 20:07 | מאת: מנשה

תוכלי לסייע לי במידע שביקשתי על מיץ עגבניות מפוסטר?

מנהל פורום תוספי תזונה