Q10

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

07/03/2013 | 08:15 | מאת: רחל

שלום אני נוטל שנים קרסטור וגם אספירין וסובל מכאבי רגליים, כמו כן אני סובל מסכרת סוג 2 ונוטל מטפורמין. האם ניתן להשתמש ב Q10 על מנת להקל על הכאבים? בתודה מראש

שלום רחל, סטטינים עלולים לגרום לכאבי שרירים. יש שדיווחו על הקלה בכאבים לאחר נטילה של תוסף Q10, עם זאת אין הוכחות שאכן צריך לקחת. ניתן לנסות ולראות אם עוזר. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה