אומגה 3

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

06/03/2013 | 10:51 | מאת: ניצן

שלום. בהריון השני שלי ואני רוצה לקחת הפעם אומגה 3 מההתחלה. קבלתי המלצה לאומגה D3 שזה בשילוב ויטמין D (סופהרב). כמה יש לקחת מזה? תודה

שלום ניצן, מזל טוב. איני מכירה את המינונים של התוסף, אשמח אם תרשמי את המינונים ואענה לך. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

10/03/2013 | 10:19 | מאת: supherb

שלום רב מינון מומלץ של תוסף זה לנשים בהריון הוא 1-2 ביום אחרי המזון . המוצר מכיל 350 מ"ג של DHA ן - 400 יחבל' ויטמין D בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית

מנהל פורום תוספי תזונה