תוסף קואנזים 10

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

28/02/2013 | 11:30 | מאת: מוטי

גלי שלום, אני בן 52 , נוטל מזה כ- 3 שנים תרופה נגד כולסטרול ( סטטין ) במינון נמוך של 10 מ"ל. ברצוני לדעת האם יש נחיצות כלשהי בנטילת קו-אנזים 10 בתודה מראש, בברכה, מוטי

שלום מוטי, אין עדויות מחקריות שמוכיחות יעילות של תוסף קו אנזים Q10 בנטילת סטטינים. אולם, יש אנשים שמדווחים על הקלה בכאבי שרירים לאחר נטילת התוסף. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה