כמה סי

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

26/02/2013 | 14:49 | מאת: גילי

מה המינונים המכסימלים על פי הסיפרות של ויטמין סי שניתן לקחת בביטחה ולמשך כמה זמן על מנת להשיג בריאות טובה לדוגמא עשרים גרם למשך מאה יום או תגידי את כמובן בהנחה שאינך משתייך לאלה שהם בהתווית נגד

וטמין C מופרש בשתן בשתי צורות, אחת מהן היא צורה שממנה עשויות אבני כליות. במחקרים מצאו ששימוש בתוספי ויטמין C נמצא קשור ביצירת אבנים בכליות. לא נקבע מינון מקסימלי שבטוח לצרוך, אך לא מומלץ לקחת תוסף ויטמין C באופן יום יומי במינון שאינו מותאם בשל החשש לעודף. ממליצה לך לעבור אבחון להתאמת תוספים בכדי לבדוק האם התזונה שלך מכילה מספיק ויטמין C. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה