המוגלובין וברזל נמוכים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

26/02/2013 | 09:05 | מאת: אפי

בת 40 בקרוב....המוגלובין 9.2 וברזל 30....חוץ מכדורי ברזל יש משהו נוסף שאוכל לעשות כדי להעלות את הרמה? האם המצב שלי גרוע?

שלום אפי, סטטוס הברזל שתיארת אכן נמוך מאוד. תוספי ברזל נחוצים אך יש גם להעשיר את התזונה במזונות עשירים בברזל. לא ציינת אם את אוכלת בשר או לא. אני ממליצה לך לעבור אבחון תזונתי להתאמת תוספים בכדי למלא את מאגרי הברזל תוך התחשבות בתפריט וברקע רפואי שלך. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה