תוספים בהריון

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

21/02/2013 | 22:09 | מאת: טל

הי הריון שני אני בשבוע 5 בקודם נטלתי אומגה 3 החל משבועות ראשונים אני מעוניינת גם הפעם, מתי עלי להתחיל להמלצתך?איזה סוג או חברה?(חשוב לדעת אם זה משנה אם זה אומגה מיוחדת להריון או שאפשר כל סוג שבו היחס בין הEPAוDPH..או שזה רק עוד מוצר שמנצלים את הנשים ההרות לרכוש ביוקר מיותר? מה עוד כדאי לצרוך? כרגע נוטלת רק מולטיויטמין של גי אנ סי תודה וסלחה על האורך

שלום טל, בהריון יש חשיבות לאומגה 3 באשר להתפתחות התינוק. רצוי שבתוסף יהיה יחס שנוטה לטובת חומצת השומן DHA. אין מוצר מסוים שאמליץ עליו אך חשוב לבדוק שעומד בתקנים של תכולת מתכות כבדות. באשר לתוספים אחרים, חשוב לצרוך חומצה פולית וברזל. יש להתייעץ עם הרופא לגבי המינונים. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה