כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

04/02/2013 | 19:04 | מאת: שמרית

בבדיקת דם שגרתית גילו אצלי כולסטרול גבוה. אמנם הוא לא גבוה מספיק בשביל להתחיל לקחת תרופות אך הוא גבוה כדי שהרופא שלי יגיד לי שעליי להתחיל לשמור בקפדנות! רציתי לדעת האם ישנם ויטמינים או דברים נוספים שיכולים להוריד ולמנוע את עליית הכולסטרול?

שמרית שלום, ישנם תוספי תזונה שמיועדים למצבים של כולסטרול גבוה. תוספים אלה מכילים פיטוסטרולים שהוכחו כיעילים בהורדת רמות הכולסטרול הרע (LDL). ממליצה לך לעבור אבחון תזונתי בחברת פראנה בכדי שיותאמו לך התוספים הנכונים בהתחשב בבדיקות הדם ובפרופיל הרפואי והתזונתי שלך. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

07/02/2013 | 08:59 | מאת: תהילה

עוזר בטיפול בכולסטרול גבוה. אני לוקחת את המינון המקסימאלי שקיים אצל סולגאר (950 מ"ג). בדיקות דם אחרונות שעשיתי מראות על שיפור עצום מהפעם הקודמת. כמובן שגם את התזונה שיניתי והתחלתי לעשות ספורט.

מנהל פורום תוספי תזונה