סיאליס ותוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

31/01/2013 | 08:32 | מאת: שי

אני לוקח חצי כדור סיאליס 20 מג כל ארבעה ימים להפרעה בחרדת ביצוע שישלי האם יש מניעה לשלב עם אחד מתוספי תזונה האלה : אבץ פיקוליאנט,ל קרינטין ,גנסינג קוריאני,קו אנזים q10 . עם אילו מהם מותר לשלב ?

שלום שי, צר לי אך אינני מכירה את התרופה בכדי לייעץ באשר לאילו תוספים ניתן לצרוך בעת שימוש בה. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה