לחץ והתרגשות מבחינה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

20/01/2013 | 19:52 | מאת: יעל

שלום, אני מצטערת מראש אם אני רושמת בפורום הלא נכון. שמי יעל, בת 20. בעוד כחודש אגש לבחינת הפסיכומטרי ואני מאוד לחוצה מכך. בדרך כלל,כשאני לחוצה ומתרגשת אני מתקשה להרדם בלילה, ומאחר שהבחינה היא בבוקר אני מפחדת שלא אוכל להרדם וכך אהיה עייפה במהלך הבחינה מה שעלול לפגום ביעילותי. רציתי לברר האם ישנה איזו שהיא תרופה, או טיפול שעוזר לכך שאוכל להרדם בקלות בערב שלפני, וכמו כן האם יש משהו שאוכל לקחת כדי שאהיה פחות לחוצה בבחינה עצמה? אשמח לשמוע מכם, יעל.

יעל שלום, דבר ראשון, אני מאחלת לך המון בהצלחה בבחינה. נסי להישאר רגועה, הקפידי על שתיית מים, ואכילה מאוזנת. לא מכירה תרופה שתעזור לך להירדם, זה מחוץ לתחומי. באופן כללי, קפאין וסוכר יכולים לגרום לתחושת עירנות, לכן הימנעי משתייה בסמוך לשינה של משקאות המכילים קפאין ועשירים בסוכר (ביניהם גם שתייה קלה) שוב בהצלחה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה