ויטמין D ללא מרשם

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

20/01/2013 | 13:30 | מאת: ליאת

יש לי חוסר משמעותי בויטמין D (התוצאה 10 כשהטווח המינמאלי 75). קניתי בבית טבע D400 של חברת SUPHERB ללא מרשם. הבנתי שיש ויטמין D שחיביים מרשם. האם הויטמין שרכשתי בבית טבע ללא מרשם חזק מספיק כמו הויטמין עם מרשם? (אני יודעת שלמשל ברזל בבית טבע לא שקול לכדורי ברזל עם מרשם)האם כך גם ויטמין D?

ליאת שלום, ויטמין D שלא דורש מרשם הוא מספיק חזק. את אותם התכשירים ניתן לרכוש גם במרשם רופא, במיוחד במקרה של מחסור רציני. לחולי כליות למשל קיים תוסף ויטמין D שדורש במרשם. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה