סידן ומגנזיום

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

16/01/2013 | 15:39 | מאת: מאי

שלום רכשתי תוסף אחד המכיל: מגנזיום וb6 ותוסף שני המכיל: סידן וויטמין D. האם ניתן לקחת את שתי הכפסולות ביחד אחרי הארוחה ושלא תיפגע ההשפעה? תודה

שלום מאי, את התוספים שרכשת יש ליטול בנפרד, מאחר ומפריעים אחד לספיגתו של השני. אני ממליצה על הפרש של מינימום שלוש שעות בין נטילת התוספים. יש להקפיד לצרוך את התוספים לאחר האוכל. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה