חולה קרוהן עם היצרות במעי הסופי

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

06/01/2013 | 22:47 | מאת: יניב

שלום, אני חולה קרוהן ובעקבות המחלה יש לי איזור מאוד צר בנקודת החיבור בין המעי הדק למעי הגס. האם מותר לי ליטול תוספי תזונה שהקפסולה שלהם יוצרה ע"י תהליך של מיקרוקפסולציה כפולה של סיבים וחלבון, מה שמונע פירוק שלה בקיבה ? האם יש חשש שקפסולה זו תגיע לאיזור הצר אצלי במעי ותגרום לחסימת מעיים ? אודה לעזרתכם,

שלום יניב, למרות שאזור ההצרות אצלך נמצא בסוף המעי הדק, יתכן שהקפסולה תגיע בשלמותה לאזור ההצרות, כמובן שזה תלוי בחומציות המעי ובאיזה אזור של המעי הקפסולה אמורה להתפרק. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה