די-מאנוז

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

01/01/2013 | 09:10 | מאת: אפרת

שלום, למניעת דלקות חוזרות בדרכי השתן- האם עדיף חמוציות ופרוביוטיקה או די מאנוז? תודה רבה

שלום אפרת, למניעת דלקות חוזרות בדרכי השתן מומלץ לצרוך תוסף שמכיל פרוביוטיקה וחמוציות בריכוזים שהוכחו כיעילים. יש לוודא שהתוסף שאת רוכשת מכיל מינונים של מעל 10 ביליון חיידקים פרוביוטים מסוגים מתאימים, וחמוציות בריכוז גבוה. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

01/01/2013 | 13:14 | מאת: אפרת

תודה רבה על התשובה המהירה, ובכל זאת- מה ידוע על הדי מנוז והשפעתו? תודה

מנהל פורום תוספי תזונה