נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

26/12/2012 | 21:23 | מאת: ניצן

היי, לפני כמה חודשים התחילה לי נשירת שיער בעקבות זאת התחלתי לקחת ברזל וb12. שמתי לב שהשיער ארך טיפה והנשירה התחלשה אבל עדיין ישנה. בנוסף לכך אני לא אוכלת בשר. האם יש צורך לקחת מולטי ויטמין?

27/12/2012 | 08:51 | מאת: אביבה דייגי

ניצן שלום! נשירת שיער בדר"כ נובעת מחוסר בברזל או מחוסר באבץ. על מנת לדעת אם את צריכה מולטי ויטמין ועל מנת להעריך את הכמויות הספציפיות שאת צריכה, אני ממליצה לך לעבור איבחון לתוספי תזונה בהתאמה אישית. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה