בעיות אכילה בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

25/12/2012 | 11:15 | מאת: ליטל

שלום, יש לי ילדה בת 3.5 שלא אוכלת כמעט כלום, הכי מטריד אותי זה נושא הפירות והירקות היא לא רוצה אפילו להתקרב. מה עושים? האם יש תוספי תזונה שצריך לתת לה כדי להשלים את החסר? איך נפטרים מבעיה כזו שההתעסקות בה היא מאוד מעייפת???

25/12/2012 | 14:12 | מאת: אביבה דייגי

ליטל שלום! כדח שתוכלי לקבל תשובה מספיק מםורטת ממליצה לך לפנות עם בן זוגך לדיאטנית אשר תנתח את המקרה של ביתך לגופו, תמליץ לכם על שינויים התנהגותיים בבית שניתן לבצע על מנת לנסות לעניין אותה יותר בפירות וירקות ולהמליץ על תוספי תזונה במידת הצורך. כטיפ ראשוני, למרות שאני מאוד מבינה את התיסכול שלך, אני ממליצה לך לנסות להרפות מעט- עדיין להמשיך לחשוף אותה למזונות אלו על השולחן אך לא להציק לה בנושא. בהצלחה! בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה