Q10

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

23/12/2012 | 19:52 | מאת: דנה

על פי מה נקבע המימון האופטימלי של Q10?

24/12/2012 | 12:37 | מאת: אביבה דייגי

דנה שלום! המינון האופטימלי של Q10 נקבע בהתבסס על מחקרים קליניים רבים שנעשו בנושא בהקשר לתסמינים/מחלות שונים. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

24/12/2012 | 12:46 | מאת: אביבה דייגי

דנה שלום! ל-Q10 אין קצובה יומית מומלצת בדומה לויטמינים ומינרלים - המינונים האופטימליים עבורו נקבעים אך ורק על פי ממצאים של מחקרים מדעיים המתפרסמים בספרות מקצועית, והינם תלויי מצבים קליניים או אחרים של המטופל. המינון עבור אנשים הסובלים מכשל לבבי שונים מהמינונים עבור חולי פרקינסון, ושונים מהמינונים עבור אנשים הנוטלים סטטינים, עבור נשים בהריון, או עבור אנשים המבצעים פעילות גופנית אינטנסיבית. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה