ויטמינים לילדה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

20/12/2012 | 11:46 | מאת: רוית

היי יש לי ילדה בת 6 שהייתה לה נשירת שיער די חזקה לטעמי ושאלתי רוקח אם יש משהו לחיזוק השיער - כי אני מעדיפה לא לדקור את הילדה סתם (אמא פחדנית :) ) בכל מקרה הנשירה אכן פסקה לאחר שהילדה לקחה צנטרום גוניור במהלך חודש מלא השאלה שלי אם זה מזיק להמשיך לקחת? כי נראה לי שזה באמת עוזר.... תודה

23/12/2012 | 08:52 | מאת: אביבה דייגי

רוית שלום! תסמינים של נשירת שיער לעיתים מופיעים בגלל חוסר בברזל או באבץ, כרגע הייתי ממשיכה לתת לילדה שלך את התוסף ובמקביל מבצעות בדיקות לברזל ואבץ, יכול להיות שהחוסר הוא נקודתי וניתן למלא את המחסור ע"י מינרל ספציפי ללא לקיחת שאר הויטמינים והמינרלים בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

24/12/2012 | 09:13 | מאת: רוית

תודה רבה על התשובה...ולגבי הבדיקה ניתן לעשות את זה דרך האצבע או שחייב דרך הוריד?

מנהל פורום תוספי תזונה