acai bery חלומות הזויים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

19/12/2012 | 05:05 | מאת: אורן

שלום רב ותודה התחלתי לקחת כמוסות של ACAI BERRY כדי להרזות קצת אני שותה פעמיים ביום כל פעם כדור של 500מ"ג אבל אני מוצא את עצמי מאז שהתחלתי עם התוסף עם חלומות ממש הזויים כל לילה ויובש נוראי בפה,יודע בוודאות שזה בא מזה כי זה התוסף החדש היחיד שניסיתי בזמן האחרון. זאת תופעה שעוברת עד שהגוף מסתגל לתוסף? אני שותה את הכמוסות פחות משבועיים. תודה על העזרה

20/12/2012 | 09:08 | מאת: אביבה דייגי

אורן שלום! לא ידועות תופעות לוואי בספרות כתוצאה מצריכת ACAI BERRY לפי מיטב ידיעתי, עם זאת הייתי יוצרת קשר עם החברה ממנה קניתי את המוצר שמבררת את הנושא. אינני יודעת לתת לך תשובה אם זאת תופעה שבוודאי נגרמת לך כתוצאה מלקיחת התוסף ואם היא תעבור בהמשך, אני במקומך הייתי צורכת את זה עוד כשבוע ואם התופעות ממשיכות תפסיק לקחת את זה ותראה אם התופעות נעלמות. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה