נטילת שמרי בירה של סולגאר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

06/12/2012 | 00:13 | מאת: מייק

האם יש מניעה ליטול שמרי בירה לתקופה ארוכה? והאם זה יכול לעזור במקרים של שיער דליל/נשירת שיער? תודה מראש.

10/12/2012 | 11:33 | מאת: אביבה דייגי

מייק שלום! לא ידועה לי מניעה בצריכת שמרי בירה לתקופה ארוכה, עם זאת גם אינני מכירה תועלת בצריכתם במיוחד לא בהקשר לנשירת שיער(ההנחיה לסולגאר בהקשר לתוסף זה היא לטיפול באקנה בעיקר) ממליצה לך לבצע בירור של חוסרים בגופך בעזרת בדיקות דם ואיתור חוסרים בגופך ע"י מערכת המומחה בחבריתנו. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה