תוספים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

20/11/2012 | 10:13 | מאת: אסתר

האם אפשר לקחת ביחד מגנזיום (מגנוקס 520) עם אומגה 3 ובאיזו כמות לגבר בן 70 ואישה בת 67 תודה ויום טוב אסתר

21/11/2012 | 14:37 | מאת: אביבה דייגי

אסתר שלום! לא ידועה לי בעיה ליטול אומגה 3 ומגנזיום ביחד אך שימי לב למינונים,חשוב להתאים את המינונים בהתאם למצבכם הרפואי והתזונה שלכם. מינון יתר של מגנזיום עלול לגרום למצבים לא רצויים כגון: בעיות במערכת העיכול, כאבי ראש,בחילות וירידה בלחץ הדם. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

21/11/2012 | 14:44 | מאת: אסתר

שאלתי בקשר ללקיחת מגנזיום ואומגה 3 ביחד קיבלתי תושבה אך רציתי לדעת באיזה מינונים לקחת כששנינו אנשים בריאים וללא לוקחים כל תרופה. בן 72 ובת 67 תודה אסתר

מנהל פורום תוספי תזונה