סידן

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

31/10/2012 | 09:15 | מאת: נימי

אני בת 65, בריאה ב"ה. אני לוקחת אקטונל (פעם בחודש), טיפות ויטמין D ומגנזיום. האם אני צריכה לקחת, בנוסף על האקטונל, גם Vita Cal + D + Minerals? אם כן, באיזו שעה משעות היום? האם לפני האוכל, אחריו או לא משנה? האם יחד עם טיפות ויטמין D? ועוד שאלה - האם ייתכן שהאקטונל גרם לי לציפורניים מסוידות ברגלים? תודה.

01/11/2012 | 13:02 | מאת: אביבה דייגי

נימי שלום! לגבי שאלתך בנודע לתוספי סידן נוספים אינני יכולה לדעת, זה מאוד תלוי בתזונה שלך, בבדיקות הדם ובבדיקת צפיפות העצם. ממליצה לך לעבור איבחון בחברתנו בה כל אחד מהפקטורים הללו ילקחו בחשבון ויוצר תוסף בשבילך בהתאמה אישיתציפורנים מסוידות ברגלים אך ממליצה לך ליצור קשר עם החברה שמייצרת את התוסף תזונה. אינני מכירה תופעת לוואי של ה בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה